aboutus
lopende band

Onze Eerstgenoemde: Co. van Suzhousuyuan I/E, Ltd is een belangrijke professionele fabrikant van composteerbare producten: Het bestek van PSM en CPLA-, PLA-het drinken stro in China. Gevestigd in 2006, Suyuan-getuigen snelle uitbreiding toe te schrijven aan zijn internationale norm van beheer en eerlijkheid in de behandeling van zaken. In 2018, combineerden wij met onze eigen fabriek, en blijven hoogte - kwaliteitsgoederen als nieuwe titel leveren: Het Biologisch materiaalco. van Suzhouquanhua, Ltd.The-fabriek behandelt een totale oppervlakte van 8.000 vierkante meters (approx.864, 000 vierkante voet).

 

Onze fabriek werd verklaard door ISO9001, ISO22000, ISO14001, BRC, voor geëindigd - producten, die cetified door BPI, DNI CERTCO, BRC zijn. Zowel hebben de grondstoffen als de eindproducten verklaard FDA en de EG voldeed de Richtlijn aan. Onze producten zijn goed erkend door vele belangrijke ondernemingen in deze Industrie in de V.S. en Europa, behandelt wereldwijd restaurants, catering, gastvrijheid, gezondheidszorg, inflight catering, cafetaria, scholen, de levering van etc… Quanhua aan vele bekende supermarkten, ook verdelers en voedseldienstenindustrieën. Wij verzekeren onze cliënt van stabiele hoogte - kwaliteitsproducten met betere voordelen van de directe samenwerking met Quanhua!

 

Quanhua heeft meer dan 200 werknemers, met inbegrip van R&D-Ingenieurs, en in meer dan 40 reeksen geavanceerd productiemateriaal gebracht. Wij hebben sterke capaciteit bij het ontwerpen, prototypeontwikkeling en productvervaardiging. Onze rijke industriële ervaring en deskundigheid zullen u helpen om de gewenste producten te creëren om de specifieke markteisen te ontmoeten.

OEM / ODM

R & D

Contactgegevens