Het Biologisch materiaalco. van Suzhouquanhua, Ltd

 

De Producten van Suyuan zijn van Aard aan Aard!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Suzhou Quanhua Biomaterial Co.,Ltd Fabrieksreis

China Suzhou Quanhua Biomaterial Co.,Ltd certificaten
China Suzhou Quanhua Biomaterial Co.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Er zijn 4 installatiegebouwen van Quanhua-bedrijf, is elk goed uitgerust met verschillende productielijnen. 40 reekseninjectie het vormen machines werken dag en nacht voor het produceren van de composteerbare messen, vorken, lepels, sporks, zijn etc… machines van het 11 reeksen de automatische pakket bezige die verpakking geëindigd - producten op verschillende individuele of bulkverpakkingsvereisten worden gebaseerd.

   

  Suzhou Quanhua Biomaterial Co.,Ltd fabriek productielijn 0

   

  Bovendien, Quanhua heeft ook zijn eigen granulators, filmslag het vormen machines, film snijdende machines, machines van de filmdruk, etc….

 • OEM / ODM

  Heeft het technische team van Quanhua volledig ervaringen met meer dan 20 jaar in vorm en productenontwerp. U kunt uw ideeën met ons vrij enkel delen en u zult gebeëindigd ideaal - producten ontvangen aangezien u wilt. De het vormen tijd is zo kort zoals 5~6 weken, terwijl de steekproeflevertijd enkel 2 tot 3 dagen is.


  OEM en ODM de diensten zijn altijd beschikbaar hier in Quanhua.

   

   

 • R & D

  In één hand, Quanhua-produceert het bedrijf onophoudelijk voor de dagelijkse die orden van de klanten op bevestigde specificaties en stijlen worden gebaseerd.

   

  In een andere, houdt op het team van R&D van Quanhua ontwikkelend geen nieuwe punten en ontwerpen om de nieuwe consumptietendensen te vergroten. Elke leden van het R&D-team kunnen zijn ideeën in echte producten brengen en het is de innovatie die benieuwd is, voor u en voor ons, voor onze betere liefdes werkt.

Contactgegevens
Suzhou Quanhua Biomaterial Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Summer zhu

Tel.: +86 13915507889

Fax: 86-512-68639937

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)